Alecta Fastigheter och Tommie Cau samarbetar om framtidens kontor

apr 14, 2021 | Arbetsliv, Uncategorized


Nyhet: Alecta Fastigheter startades januari 2021 och är redan från start ett av Sveriges största fastighetsbolag, som dessutom ska växa. Dagens fastigheter värda 45 miljarder ska dubbleras på fem till sju års sikt! Nu startar Tommie Cau samarbete med Alecta Fastigheter för att utveckla morgondagens kontorserbjudande. Uppdraget som ’Future of Work Lead’ startar i april. – En av de mest diskuterade frågorna just nu är framtidens arbetsliv! För att vi ska förstå det här paradigmskiftet, utveckla vår affär och möta våra kunders behov behöver vi dela kunskap, samarbeta över gränser och tänka bortom skrivbordet och det traditionella. Här kommer Tommie in med ett fantastiskt driv och erfarenhet, säger Karolin Forsling Chef stadsutveckling, hållbarhet och varumärke på Alecta Fastigheter. En unik möjlighet i en ny tid – Alecta Fastigheter är just nu ett av Sveriges mest ambitiösa fastighetsbolag och kommer in på marknaden för kontor i en unik tid i historien, där idén om arbetsplatsen befinner sig i ett stort vägskäl. Att i det läget få möjligheten att vara med och forma morgondagens lösningar och erbjudande är otroligt roligt, säger Tommie Cau. Samarbetet med Alecta Fastigheter sträcker sig minst året ut och parallellt fortsätter Tommie Cau den egna verksamheten med rådgivning, föreläsningar, workshops och förändringsledning inom morgondagens arbetsliv. Läs mer om Alecta Fastigheter. Kontakta Tommie Cau för mer info om samarbetet. Vill du veta mer om morgondagens arbetsliv och hur er organisation kan förbereda er? Vill du att Tommie ska komma till er och föreläsa eller workshopa med er ledningsgrupp eller team? Kontakta Tommie idag. Tommie Cau driver affärsutvecklingsbyrån Cau & Co som hjälper företag och människor att bli framgångsrika i morgondagens arbetsliv, genom rådgivning, inspiration och förändringsledning. Med stort hjärta, mod och lång erfarenhet utvecklar vi kunder till att göra mer av det som utvecklar dem.