Vi leder möten och samtal som leder till utveckling

Moderator

Med en professionell moderator och facilitator undviker du de flesta fallgroparna när du skapar events och workshops. Du förblir trygg med att oavsett vad som händer så är du och deltagarna i goda händer.

Med lång erfarenhet och en väl beprövad metod hjälper vi er att skapa och hålla ihop ert event på ett sätt att ni når era mål. Vår drivkraft är att skapa bästa möjliga upplevelse både på scen och i publiken och i den stora salen såväl som det lilla seminarierummet.

Som moderator är vi med från början till slut för ert webinar, seminarium eller halv- eller heldagskonferens.

Behöver du även hjälp att utveckla både eventkoncept och program?

Inga problem! Vi har lång erfarenhet av att skapa program och events från scratch för alltifrån kunder som Stockholmsmässan, The L’Oréal Group, Wise med flera.

Läs gärna vårt blogginlägg om tre fallgropar vid events. (skriv och länka sen)

 

Vårt erbjudande

Moderator för seminarium

Gör ett frukostevent, lunchseminarium eller webinar som deltagarna aldrig glömmer. Undvik slarvet och fallgroparna som ofta uppstår vid mindre events. Anlita oss som professionell moderator för att hålla ihop stunden ihop med era deltagare och bygga både förtroende och relation i ett nära format. 30 minuter eller 2 timmar spelar ingen roll – varje event är en affärschans att glänsa! Kontakta oss för att få detta att hända.

Moderator för konferens

Desto större event desto mer att hålla koll på, desto mer att hålla ihop och desto viktigare att behålla energi och stämning hela vägen i mål. Skapa ett event där deltagarna glömmer tid och rum, ni når era mål och alla inblandade vill komma tillbaks nästa gång. Anlita oss som professionell programledare och moderator för er konferens, vare sig det är en halvdag, heldag eller flera dagar. Kontakta oss för en diskussion redan idag.

Eventproducent

Ibland behövs ett helhetsgrepp. Det finns en idé och ett mål men varken koncept, program, lokal eller bemanning för genomförande. Vi har flera gånger skräddarsytt projekt där vi skapar ett öppet eller slutet event från scratch. Vi tar fram koncept, programidé, rekryterar talare, bokar allt praktiskt och har personal på plats. ingenting är omöjligt så innan ni blir överväldigade – kontakta oss för ett upplägg där vi tar allt ansvar.

Några av våra många uppdrag som moderator

Intern kickoff – Sweco Digital Services

Näst högsta betyg av alla inslag på hela konferensen! När Sweco skulle samla sina 200+ medarbetare i divisionen på At Six i Stockholm behövdes en programledare som höll ihop hela dagen, skapade rätt stämning och fick talarna att vara sina bästa jag på scen. Vi var med från början till slut, jobbade nära divisionschef, COO och den externa eventbyrån för att skapa en konferens av bästa klass. I utvärderingen efteråt fick Tommie som moderator näst högsta betyg av alla inslag på hela konferensen, efter divisionschefen.

Ny konferensprodukt – Stockholmsmässan

När Stockholmsmässan ville skapa en ny konferens på området arbetsplats och kontor anlitades vi för att både utveckla konceptet, programmet och leda konferensen i två dagar. Resultatet blev WorkSpace Sweden, ”Konferensen för morgondagens arbetsplatser”, med både en huvudscen och parallella spår, paneler, intervjuer och en stor utställningsarena. Konferensen blev såväl en succé som ett uppdrag som upprepades flera år i rad.

Workshop
Axel Johnson AB

Under pandemin ville HR-chefsgruppen inom Axel Johnson koncernen samlas för att bättre förstå och diskutera möjligheterna och utmaningarna med det hybrida arbetslivet efter pandemin och hur koncernens olika bolag skulle förhålla sig till dessa. Vi anlitades för att skapa och facilitera en effektiv halvdagsworkshop där gruppen fick jobba med olika frågeställningar och ämnen. Slutresultatet blev ett ökat lärande, en större samsyn och en handlingsplan för respektive bolag som deltog.

”Tommie är sant proffs som är engagerad från första projektmötet och ger mycket inspiration. Det är fantastiskt roligt att jobba med Tommie.”

– Helene Weberyd, Edge HR / Wise Group

”Tommie är en kunnig , professionell, varm och inlyssnande person som levererar”.

”Tommie extremt väl förberedd, mycket professionell och utöver det uppskattar jag verkligen hans humor. Jag kan verkligen rekommendera Tommie!”

– Christina Skogster Stange, Sweco

”Tommie har svart bälte i att summera.”

– Lotta Schibbye Fredrikson, Lagotto Search

Om Tommie Cau som moderator

Med lång erfarenhet, stort hjärta och mycket mod leder Tommie möten och samtal som leder till utveckling. Han är uppskattad för sin skärpa på scen, sitt sätt att generera god stämning och hög energi och inte minst för sin förmåga att skapa en trygg zon där alla känner sig bekväma och blir sina bästa jag både på och utanför scen.

Tommie har modererat stora konferenser, mindre events, digitala workshops och allt däremellan. Han har varit med om det mesta som kan hända i skarpt läge och är därmed beredd på det mesta.

Tommie även diplomerad facilitator och har en väl beprövad metod för att hjälpa dig och din grupp i mål i viktiga frågeställningar.

Kontakta oss

Vill du få hjälp av en professionell moderator och facilitator för ert nästa möte eller event?