Vi är en boutique byrå som förenar affärsutveckling, HR och kommunikation. 

Om Tommie Cau

I över 15 år har Tommie hjälpt organisationer ligga i framkant på talangmarknaden. Sedan 2017 driver han affärsutvecklingsbyrån Cau & Co där han hjälper företag och människor att bli framgångsrika i det nya arbetslivet. Tommie har en bakgrund som bl.a. landschef på employer brandingföretaget Universum, seniorkonsult inom kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson och som sälj- och marknadschef på olika HR-företag. Tommie är även grundare och programledare för podden HR Talks, medförfattare till boken State of Mind at Work och medgrundare till insiktshubben Future Work Labs.

Senast under och efter pandemin har Tommie varit djupt involverad i frågor om framtidens arbetsplats och kontor, bl.a. genom ett särskilt uppdrag som Future of Work Lead för ett av Sveriges största fastighetsbolag.

Mer om Tommies bakgrund på Linkedin

”Tommie är en Duracell kanin, hans energi och vilja att göra bra, lära nytt kombinerat med en stor professionalism är oslagbar. Tommie är den busiga kostymen i mitt liv.”

– samarbetspartnern Charlotta Lorentz

”Tommie har svart bälte i att summera.”

– kunden Lotta Schibbye Fredrikson, Lagotto Search

”Jag älskar att vara en del av Tommie projektteam. Hans förmåga att balansera långsiktigt strategiskt med hands-on arbete som att leda möten, workshops, dagliga stands-ups gör hela teamet energized, glada och med en tydlig riktning framåt.”

– projektmedarbetaren Linda Hugod

”Tommie är en professionell och inspirerande talare som bjuder på kunskap och insikter – levererat på ett personligt sätt.”

– kunden Ulrika Lindsjöö, Questback

”Tommie har förmågan att känna in sin publik och skapa en bra kontakt. Han är entusiasmerande och inspirerade, dessutom mycket professionell vilket underlättar samarbete och kommunikation före, under och efter ett event.”

– kunden Ruth Sylwan, Insight Events

”Det är lätt att arbeta tillsammans med Tommie som är proffsig, driven och kreativ – samtidigt som han genom sin erfarenhet stretchar våra tankar som beställare.”

– kunden Emilie Goldensohn Fuchs, Grant Thornton

 

”Tommie är sant proffs som är engagerad från första projektmötet och ger mycket inspiration. Det är fantastiskt roligt att jobba med Tommie.”

– kunden Helene Weberyd, Edge HR / Wise Group

”Tommie har ett helikopterperspektiv och en uppmärksamhet på detaljerna på samma gång.”

– kunden Niclas Jernberg, ActiWay

Pressbilder för nedladdning

Kontakta oss

Behöver du hitta en extra kraft till er resa? Hör av dig för en diskussion.