När du vill ha någon som leder inhouse

Interim

Ibland behövs en extra kraft inhouse. För att brygga en kritisk period, driva en förändring eller leda en utveckling som ni inte kan eller vill göra med interna medarbetare. I sådana tillfällen går vi in som en interim nyckelperson, vare sig det är som VD, sälj- och marknadschef eller i en roll inom produkt- och affärsutveckling.

När en interimslösning kommer på tal är oftast tid av högsta betydelse och varje steg räknas. Vi erbjuder inte bara en praktisk lösning utan en strategisk fördel där vi bidrar med stort utifrånperspektiv och fokus. Vi har en bred erfarenhet och en beprövad förmåga av att sätta oss in i nya situationer, företag, branscher. När vi kliver in är målet att lyfter organisationen med ett stort mått av beslutsamhet, nya insikt och innovativt tänkande. 

Som interimledare är vår roll långt ifrån temporär. Vi är här för att inte bara fylla en plats, utan för att göra en märkbar skillnad.

Varje uppdrag är unikt, och därför erbjuder vi en skräddarsydd lösning som uppfyller dina specifika behov och mål.

Hur kan vi hjälpa dig? 

 

Vår interimexpertis

Strategisk vision
och operativ ledning 

Som interim VD eller ledare är uppdraget ofta att hantera en tillfällig kritisk situation med tempo och fokus och/eller att skapa och implementera en framåtriktad plan som sammanför affärsmål med människor, processer och teknologi. 

Affärsutveckling, marknad
och kommunikation 

Vi identifierar nya möjligheter, utvecklar relationer och skapar nya partnerskap samt driver försäljnings- och marknadsinitiativ som bäddar för både ökad tillväxt, lönsamhet och stärkt kännedom och förtroende på marknaden.

Förändringsledning

Vi är erkänt duktiga på att med kraft, tempo och energi genomföra förändringar som räknas, med en metodisk strategi som främjar en kultur av fokus och kontinuerlig förbättring.

Kundcase

VD, Geveo

Webbaserat mjukvaruföretag inom grafisk design. 10 månader långt VD-uppdrag för att att ta fram en ny affärsplan och strategi som skulle ta bolaget in i en annan riktning. Arbetet inkluderade även att driva kapitalanskaffning.

Marknadschef, ActiWay (Epassi)

Techföretag inom personalförmåner och hälsa. 8 månader långt uppdrag för att etablera och utveckla ActiWays första riktiga marknadsfunktion, samt ledde arbetet med att paketera och lansera ett nytt produkterbjudande.

Sälj- och marknadschef, Nova

Talangnätverk och rekryteringsbolag med marknader i norden, Frankrike och Spanien. 8 månader långt turnaround-uppdrag som sälj- och marknadschef för att öka lönsamhet, stärka förtroendet och lägga grund för framtida tillväxt.

Kontakta oss

Behöver du hitta en extra kraft till er resa? Hör av dig för en diskussion.