State of mind at work goes hongkong

nov 26, 2018 | State of Mind at Work

Behovet av att hitta bättre sätt att jobba känner inga geografiska eller funktionella gränser. Sedan boken State of Mind at Work lanserades våren 2018 har vi föreläst, workshopat och arbetat med ledare och medarbetare inom allt från konsumentvaror, design och juridik. Vi har skrivit om frågorna både i internationella Advertising Week och HR-medier i Sverige. Nu tar vi nästa steg i att sprida insikterna och principerna internationellt, genom ett talk på Business of Design Week i Hongkong, Asiens premium event för design, innovation och varumärkesutveckling. Läs mer här om temat och hur du får en plats. Som en del av BODWs City Prog program talar vi (Tommie Cau och Jaan Orvet) för inbjudna ledare och handplockade BODW gäster hos Boris Design Studio måndagen 3 december. På temat Better Ways of Working in the Smart City of the Future kommer vi prata om insikterna från State of Mind at Work kopplat till kreativitet, talangjakt, ledarskap och stadsutveckling. Budskapet är att det pågår en global kamp om vilka arbetsgivare och städer som blir bäst på att erbjuda sina talanger förutsättningarna för att bli sitt bästa jag på jobbet, att utveckla ett starkt State of Mind at Work. Som möjliggör att individen kan leverera all den kreativitet, problemlösning och produktivitet som hen har passion och kapacitet för. Detta är det morgondagens arbetsliv handlar om och det alla organisationer efterfrågar. Nu behöver vi börja ge talangerna förutsättningarna för att göra leverera just detta. Läs mer om BODW’s City Prog program och alla events här. Städerna har en särskild ställning för att möjliggöra ett starkt State of Mind at Work och i flera år har världens storstäder positionerat sig mot varandra för att attrahera de vassaste talangerna. Det bästa resultatet torde ske när städer, fastighetsägare, arbetsgivare och talanger i samråd utvecklar den stadsbild och de förutsättningar som får talangerna att uppnå sin fulla potential. Jag är övertygad om att vi bara sett början på State of Mind eran. Detta och mycket mer ska vi prata om den 3 december. Eventet är enbart för inbjudna gäster. Maila mig om du (eller någon du känner) vill komma. Var detta intressant? Kontakta oss för en föreläsning eller workshop.