Nu kommer Leda till lärande turnén

okt 24, 2018 | EdTech, HR, Lärande, Uncategorized

EVENT. Vill du vara en ledare i framkant och bygga en lärande organisation som klarar morgondagens tryck på kunskaper och förmågor? Håll utkik efter Leda till Lärande turnén, en serie energifyllda ledarskapsfrukostar som ger insikter, erfarenheter, tips och verktyg för att skapa, styra och leda en ständigt lärande organisation. I november kommer turnén till Göteborg och Malmö.

Gå direkt till programmet och anmälan för Leda till Lärande på Hotel Post i Göteborg 14 november (begränsat antal platser)

Leda till Lärande vill öka konkurrenskraften

I september 2018 släppte EdTech-företaget Ping Pong AB / Baloo Learning rapporten Leda till Lärande, med drivkrafterna och insikterna bakom att skapa ständigt lärande organisationer. Baserat på rapporten genomförs nu Leda till Lärande turnén, som ska utforska och sprida kunskap om hur svenska företag och organisationer kan bli mer konkurrenskraftiga genom ständigt lärande. Det blir kanske Sveriges just nu viktigaste ledarskapsturné.

Företagsledare och globala HR-direktörer bland talarna

Turnén mjukstartades redan under EdTech Sweden konferensen i Stockholm i oktober och under hösten kommer frukostserien till Göteborg 14 november och Malmö 27 november. Varje frukost blandar konkreta insikter om Leda till Lärande, skarpa panelsamtal med toppchefer och HR-ledare i framkant och relevanta ”do’s and don’ts” i hur teknik kan stödja arbetet med lärande. Det blir härlig stämning, hög energi och viktiga frågor.

Idag släpptes programmet för Göteborg, där frukostdeltagarna får lyssna till bland andra.

  • Peter Grönberg, Senior Vice President Culture & Leadership på Volvo Group
  • Ingrid Höög, VD och Koncernchef för Wise Group
  • Mikael Weimark, VD på Chalmers Professional Education
  • Monika Franke, Global HR Director R&D, Product & Quality på Volvo Cars

Tid: 14 november kl. 08.00-10.00

Plats: Clarion Hotel Post

I början på november släpps programmet och gästerna för Malmö.

Ta mig till programmet och anmälan för Leda till Lärande Göteborg

Var borde Leda till Lärande turnén åka?

Under hösten kommer turnén till Stockholm, Göteborg och Malmö, men vilka andra städer borde vi åka till? Tipsa och påverak vår planering!

Leda till Lärande-turnén genomförs av Ping Pong AB och Baloo Learning.