5 skäl att åka på Nordic Recruitment Day

aug 24, 2017 | HR Tech, Rekrytering

Redan är närmare 250 personer anmälda till Nordic Recruitment Day i Köpenhamn den 14 september. I år tar konferensen sig an områdets kanske största fråga: möjligheterna, utmaningarna och casen när rekrytering möter teknologi. Undertecknad har äran att vara konferensens öppningstalare, något jag ska ägna åt några egna intryck, reflektioner och medskick på konferensens tema. Men här är dina fem primära skäl att själv delta.

Tips: Glöm inte rabattkoden längst ned för att få 10% avdrag på priset.

1. Erfaren konferens

Konferensen har funnits i Danmark i fem år och ompositionerades 2016 till Nordic Recruitment Day, för att växla upp ytterligare och skapa ett program för hela Norden. Språket är nu engelska och ansatsen mer internationell. Det är alltså inget tomteblåss med tillfällig energi som erbjuds, utan en plats som förtjänat sin roll.

2. Nya exempel

En nordisk konferens i Köpenhamn ger dig chans att se och lyssna till nya exempel och talare jämfört med de du får på hemmaplan. Konferensen lockar deltagare och talare från hela Norden (talare även internationellt).

3. Nytt nätverk

Kanske stöter du som kunskapssökande person på någon du känner. Den stora behållningen är ändå att du får möta  andra människor än på hemmaplan. Det är andra företag närvarande, exempelvis E.ON, ALK Abelló, Novo Nordisk, Coop, Novozymes, Siteimprove, NNIT, DONG Energy, PFA Pension, Maersk Supply Service, Nordea, Flügger A/S, NNE, Mercuri Urval med flera.

4. Bra ämnen

Det är en spännande line-up av talare. Spännande för att ämnena är bra (!) och för att flera talare inte varit aktiva i Sverige. Du får insikter och tips på exempelvis:

  • Hur du bygger en modern rekryteringsorganisation
  • Hur du kreativt applicerar ny teknik i er rekryteringsprocess
  • Hur du skalar din rekrytering med smart teknik, data mm
  • Hur du rekryterar till framtidens jobb på nya sätt
  • Hur du möter nya juridiska utmaningar inom rekrytering
  • Och en HEL del annat…..

5. Extra tid

Konferenser på hemmaplan medför ofta den sedvanliga stressen att jäkta till hemmets eller kontorets måsten. Ge dig lite extra tid för att nätverka, dela erfarenheter och tankar eller varför reflektera själv i loungen på Kastrup. Boka rent av ett senare flyg än du meddelar alla andra och skyll på en försening.

Hör av dig om du är på plats så tar vi en kaffe ihop eller retrospective på Kastrup.

Genom Careereye erbjuder Nordic Recruitment Day 10% rabatt på biljettpriset. Ange koden #SE-NRD-2017 när du registrerar dig.