Ses vi på HR Tech World Congress i Paris?

okt 20, 2016 | Careereye, Digital utveckling, HR

Den 25-26 oktober deltar jag och Careereye på HR Tech World Congress i Paris. Konferensen är ett av världens största events inom framtidens arbetsliv och digitaliseringen av HR. Här skriver jag om varför vi deltar och varför du bör göra detsamma (eller följa eventet på avstånd). Ses vi där?

HR Tech World Congress är en av världens främsta events på temat, och globalt erkänd som den ledande kongressen när det gäller framtidens arbete när det gäller HR och teknik. Medverkande företag har inflytande över många miljoner anställda över hela världen.

För oss på Careereye är det viktig att delta av flera skäl.

Trendspaningar: Att få koll på framtidens arbetsliv, digitalisering av HR, nya lösningar, nya aktörer och höra olika experter och ledare dela kunskap och intryck från frontlinjen. Bl.a. pratar Josh Bersin på Bersin by Deloitte, Heiki Fischer på Resourceful Humans och många andra.

Vad gör de stora aktörerna: Vilka är dagens giganter inom HR Tech området och vad satsar de just nu sina stora resurser på?

Vilka är de nya uppstickarna: Vilka bör vi hålla koll på både globalt, i Europa och från ett nordiskt perspektiv. Som i många branscher är det inte alltid giganterna som mest påverkar utvecklingen utan uppstickarna som kommer snabbt.

Nya goda exempel: Talarlistan är full med högt uppsatta företagsledare och HR-chefer, från bolag som L’Oréal, Google, Airbnb, Cisco, Accenture, Tieto, Unilever och många fler. Vilka är de senaste goda exemplen?

Nätverkande: Det går inte undgå att många av de klokaste och mest passionerade människorna inom HR Tech samlas på ett och samma ställe under två dagar, en smältdeg som blir inspirerande att delta i.

Jag ser fram emot att under två intensiva dagar utforska ny kunskap, samtala med nya och gamla kontakter samt sprida den kunskap jag och Careereye har om utvecklingen inom HR och digitalisering. Vi vet t.ex. att omdömestjänster som Careereye är på mångas läppar just nu och att marknaderna runt om i världens snabbt blir allt mognare. Mycket kring digitaliseringen av HR handlar som bekant inte om framtiden, det händer här och nu.

Hör av dig på tommie.cau@careereye.se om du också ska vara på plats i Paris – alltid kul att utforska ihop och prata intryck.

Kan du inte delta? Följ gärna eventet via Twitter t.ex. @TommieCau @Careereye @HRtechworld och #HRtechworld. Summeringar kommer skickas ut via Careereyes nyhetsbrev (anmäl dig på nyhetssidan).