Topp 10 blogginläggen senaste året

aug 7, 2016 | Arbetsliv, Digital utveckling, Employer branding, HR, Talangjakt, Uncategorized, Varumärke


Letar du fortfarande efter bra sommarläsning? Här på bloggen skriver jag sedan 2013 regelbundet om ämnen inom HR, kommunikation och arbete. Det blir mycket om jakten på talangerna, digitalisering, smart kommunikation och möjligheter och utmaningar för medarbetare, ledare och arbetsgivare i ett arbetsliv som förändras snabbt. Nu har jag samlat mina 10 mest populära blogginlägg det senaste året i min egenutnämnda ”Sommartoppen”. Om andra gillar dessa kanske även du gör det? Så ta en kaffe och luta dig till tillbaka. Här är hela listan.


Nr 10: Jobbsökare vet allt mer om arbetsgivare
Nr 9: Därför ska du investera i Employee Experience 2016
Nr 8: 5 tips efter en mobilfri helg
Nr 7: 9 saker att förstå om ditt professionella rykte
Nr 6: 6 employer branding insights from Bonnier Digital Forum
Nr 5: Karriärsidor lika platta som jobbannonser
Nr 4: Microchip gör Epicenter Stockholm till stor nyhet i media
Nr 3: 5 tumregler som moderator
Nr 2: HR startups som lockar kapital och uppmärksamhet
Nr 1: 10 spännande svenska HR startups

Hoppas du hittat något intressant som du ännu inte läst. Om inte finns det många fler inlägg att välja mellan!

Visste du förresten att min blogg har blivit utnämnd till en av de 30 mest inspirerande bloggarna i arbetslivet? Det är fantastiskt roligt och det inspirerar mig att göra bloggen ännu bättre för dig. Kommentera gärna här nedan eller maila mig om det är något särskilt du vill läsa om här på bloggen framöver. Tack på förhand för feedback!

Fortsatt glad sommar!