Nu lanseras guiden HR Almedalen

jun 13, 2016 | Almedalen, HR, HR Almedalen, Uncategorized


Initiativet och webbplatsen HR Almedalen samlar och guidar för andra året i rad till de bästa händelser inom HR under årets största politik- och näringslivsevent, Almedalen. Idag för-lanserar vi på Comprend satsningen, som riktar sig till dig som är HR-chef eller ledare och vill nyttja Almedalen som unikt tillfälle att omvärldsbevaka och utforska ny kunskap. Den kommande veckan uppdateras eventguiden löpande med utvalda events. Nu kan du kolla in initiativet och anmäla dig för att blir först med att ta del av hela guiden när den är klar.

Almedalsveckan har tveklöst blivit en allt viktigare arena för HR-frågor och ledare i stort, samtidigt som evenemanget har vuxit till en svårnavigerad mängd aktiviteter. Initiativet och webbplatsen HR Almedalen tjänar som en eventguide som ska underlätta för nyfikna HR-chefer och ledare att hitta rätt i djungeln av över 3 000 officiella aktiviteter.

I arbetet med HR Almedalen har vi filtrerat, sorterat, värderat och gjort ett urval. Urvalet sätter fokus på åtta teman och vi har arbetat med en mängd kriterier för att hitta rätt. Det finns garanterat något för alla.

Bakom initiativet står vi på digitala kommunikationsbyrån Comprend, som bland annat hjälper kunder med att attrahera och engagera talanger i en allt mer digital och komplex värld. HR Almedalen är vår present till dig som delar vår passion för talangfrågor och kommunikation.

De åtta teman som eventguiden fokuserar på i år är Mångfald, Integration, Innovation, Digitalisering, Kompetensförsörjning, Nya arbetslivet, Arbetsmarknad och Entreprenörskap.

Eventguiden uppdateras löpande med nya events. Föranmäl dig här.

Under hashtagen #HRalmedalen samlas även inlägg från det sociala flödet. Följa oss på Twitter gör du här @HRAlmedalen.

PS. För uppsummeringar från HR Almedalen 2015 kan du läsa mer här.