Hur fungerar svenska företags employer branding arbete?

feb 26, 2016 | Comprend, Employer branding, Uncategorized

Just nu undersöker vi på Comprend och Stardust Consulting hur väl rustade svenska företag är inom Talent Management området. I år tittar vi även närmare på hur organisationer jobbar med employer branding. Talent Management Barometern är för dig som är chef, VD eller ledare inom HR och rapporten med resultaten utgör en bra måttstock för din organisation. Alla som svarar får en kostnadsfri rapport.

I employer branding fördjupningen frågar vi oss bland annat vilken status employer branding har på ditt företag, hur nöjda ni är med ert employer branding arbete och vad som hindrar er från att bli bättre.

Undersökningen tar bara 5 minuter och vi vill självfallet att så många som möjligt av Sveriges företag deltar.

Delta i undersökningen här.

Tack för ditt engagemang!

Talent Management Barometern 2016 är ett samarbete mellan Comprend, Stardust Consulting, Sveriges HR Förening och Personal & Ledarskap.