Save the date – Sime HR Summit 2015

okt 14, 2015 | Digital utveckling, Sime, SIME HR Summit, Uncategorized


Den 10 november går fjärde upplagan av Sime HR Summit av stapeln, på temat ”A New Era – The Quest for Talent in Exponential Transformation”. I år sätter konferensen fullt fokus på hur ett affärsliv som förändras i exponentiell hastighet sätter ny press på både HR ledare och den globala talangmarknaden. Det finns också minst tre saker som gör Sime HR 2015 bättre än tidigare. Boka dagen i din kalender redan nu.

För dig som inte känner till Sime HR Summit så är det en ledarskapskonferens för inbjudna HR chefer och ledare som vill ligga i framkant i hur vi attraherar, utvecklar och leder talanger i ett ständigt uppkopplat samhälle. 2015 är fjärde året som vi genom frukostar, luncher och större events utforskar hur den digitala utvecklingen påverkar HR frågorna. Minst tre saker gör årets HR Summit bättre än tidigare:

1. Mer exklusivt med färre platser – säkra din biljett tidigt!

2. Mer interaktion – vi har lyssnat på er feedback!

3. Mer integrerat med ”The Sime Experience” och Sime Stockholms tema Exponential Transformation.

Markera den 10 november i kalendern och häng med när programmet och talare släpps löpande kommande fyra veckorna!

Så var Sime HR Summit 2014 – Leading Change and Managing Change-Makers