Dessa inspirerar i arbetslivet

sep 28, 2015 | Comprend, Digital kommunikation, HR, Uncategorized

 

Idag fredag släppte internettjänsten Expertvalet en lista med topp 30 inspirationsbloggar för det moderna arbetslivet. På listan hittar du bloggar med matnyttig information och värdefulla tips och råd inom HR, kommunikation, digitala medier, content marketing, PR, ledarskap, internet och andra viktiga områden. Värt en titt. Extra roligt är så klart att mina Comprend kollegor Sara Hernandez, Joakim Arhammar och jag själv är tre av de utvalda bloggarna. Här hittar du hela listan och hur den skapats.

Topp 30 inspirationsbloggar för arbetslivet

Att läsa andra kloka människors tankar, tips och idéer (t.ex. på en blogg) är en av mina många inspirationskällor. Kanske den här typen av blogglistor hjälper dig att navigera i djungeln och hitta någon eller några bloggar som funkar bra för dig. För dig som är nyfiken på området digital kommunikation pushar jag självfallet gärna för mina kollegors bloggar.

Sara ger dig snabba spaningar, summeringar och tankar kring i digital kommunikation på sarahernandez.se.

Joakim ger dig djupdyk, tips och tricks kring content marketing på joakimarhammar.se.

PS. Finns det bloggare du saknar på listan? Kommentera och tipsa gärna.