Ses vi i Almedalen?

jun 15, 2015 | Almedalen, Comprend, Digital kommunikation


Snart smäller det. Om två veckor startar Almedalsveckan 2015 i Visby, ett av årets största, viktigaste och mest intensiva event för beslutsfattare inom näringsliv, politik och alla delar av välfärdssamhället. Trots förra årets rekord, tack vare valåret, väntas årets Almedalen bli större än någonsin. Comprend där jag jobbar är självklart på plats och själv är jag i Visby från söndag 28 juni till fredag 3 juli.

Det gör du i Almedalen

Det finns något för alla i Almedalen. Du kan välja att gå på några av just nu 3 292 seminarierna, minglen och eventsen i det officiella Almedalsprogrammet. För att engagera dig i frågorna på plats (både på eventsen och i dialogen online), kompetensutveckla dig själv genom att gå på events eller så klart nätverka. Antalet tillfällen är närmast obegränsat. Jag vet även många som under veckan har snabba informella möten med de kontakter, leverantörer, partners och kunder som ändå finns på plats. För att det är effektivt och man inte hinner ha långa möten (längre än 30 min) med sedvanliga PPT slides. En snabb kaffe i solen på 15 minuter räcker kanske gott för det viktigaste?

Personligen tycker jag Almedalen är ett utmärkt tillfälle att komma nära några av de största frågorna, samla in ny kunskap, nätverka, delta i givande diskussioner och själv driva viktiga frågor på plats.

Det gör Comprend i Almedalen

Några av oss på Comprend som är i Almedalen för att driva frågor och delta i diskussioner hittar du här.

Vi stödjer och inspirerar också våra kunder på plats, exempelvis om hur de kan få en bra digitala närvaro i Almedalen.

Vårt redaktörsteam med skribenter och sociala media redaktörer är även på plats hela veckan för att ge kunder handfast hjälp för att få maximal utväxling för sina investeringar och sin närvaro i Visby. Konkret, smidigt och går att köpa på timbasis. För oavsett vad du säger så är det svårt att vara på flera ställen samtidigt och skriva, lyssna, prata och twittra på en och samma gång. Maila mig på tommie.cau@comprend.com om det låter intressant.

Vi genomför också ett par egna aktiviteter med fokus på talangjakt och digital transformation, och vi passar på att delta i andras evenemang. På vår Almedalswebb www.almedalen.comprend.com kan du följa oss både inför och under Almedalsveckan, hitta vårt senaste program och ta del av nyheter, intervjuer och tips.

Hoppas vi ses i Almedalen!