Nyfikna ledare samlas kring digital transformation

mar 25, 2015 | Digital utveckling, Epicenter, Epicenter Stockholm, Event, HR, Innovation, Sime, SIME HR Summit


INTRESSEANMÄLAN. Vi tycker att den intensiva digitaliseringen många (alla) organisationer upplever diskuteras bäst i lika intensiva former och miljöer. Därför bjuder vi på Sime HR tillsammans med Hammer & Hanborg in nyfikna kloka ledare till en energifyllt frukost på innovationshuset Epicenter Stockholm den 16 april.

Temat är digital transformation och tillsammans med inbjudna gäster går vi på en resa med spaningar från Sime och Hammer & Hanborg och djupdykningar i digitaliseringen med Ericsson. Förutom mig kan du lyssna till Lotta Fredriksson, C-CEO på Hammer & Hanborg och Stephan Erne, Director Strategic Marketing & Networked Society Evangelist på Ericsson.

Frukostminglet startar kl. 07.30 och seminariet kl. 08.00.

Se mer info och intresseanmälan här.

Mer lästips: Så blir Epicenter – Stockholms första digitala innovationshus