Save the date – Sime HR Summit 2014

okt 6, 2014 | HR, SIME HR Summit, Talangjakt, Uncategorized

Den 11 november går ledarskapskonferensen Sime HR Summit åter av stapeln i Stockholm. Boka in datumet redan nu. I år handlar dagen helt och hållet om Change-Makers.

Vi konstaterar att i det ständigt uppkopplade samhället blir jakten på talangerna i allt högre utsträckning en jakt på Change-Makers. Med en allt snabbare utveckling inom affärs- och arbetslivet ökar behovet av bättre innovationskraft, snabbare förändringstakt och högre medarbetarengagemang. För organisationer som vill nå framgång i den digitala tidsåldern blir förmågan att attrahera och utveckla Change-Makers en alltmer nödvändig avgörande ingrediens. Vilka är dessa individer? Hur leder de i förändring? Hur ska vi rekrytera dem? Hur kan vi föda fler i vår organisation idag? I år utforskar vi formeln och ledarskapet bakom Change-Makers.

Den 11 november blir i vanlig Sime anda en energifylld inspirerande eftermiddag tillsammans med en mängd handplockade passionerade talare och speciella gäster på scen. Vi är dessutom tillbaka där allt en gång startade, på Hasselbacken på Djurgården.

Agendan släpps löpande den kommande månaden. Håll utkik på www.sime.nu/hr-summit. Där kan du även ansöka om en inbjudan.

Vad är Sime?

Sime HR Summit är ett event endast för inbjudna HR chefer och ledare och en del av Sime, norra Europas största internetkonferens. Det här är Sime.

Tips, läs även: Jakten på entreprenörerna.