Nytt namn och varumärke – KW Digital blir Comprend

aug 27, 2014 | Uncategorized


KW Digital, ett namn och varumärke som härstammar från tidigare ägarna, skrotas. Från och med idag heter firman som jag och ett 60-tal andra medarbetare går till varje dag Comprend. Ett intensivt varumärkesarbetet har pågått sedan utköpet från King Worldwide i april. Namnbytet är starten på en kontinuerlig utrullning av det nya varumärken.

Läs pressmeddelandet här.

Namnet och varumärket står för både förnyelse och kontinuitet. Nytt namn med avstamp i ny vision, ny energi och en förtydling av vad vi som byrå står för, blandat med igenkänning, kontinuitet och självförtroendet från en lång historia. Fortfarande samma duktiga människor, fortfarande samma passion och fokus på att skapa starkare och mer engagerande digital företagskommunikation. Fortfarande Sveavägen 20, fortfarande samma goda kaffe.

Det är människorna som jobbar på Comprend och sättet som vi jobbar med våra kunder som gör varumärket. Namnet i sig är synonymt med begrepp som att förstå, begripa, uppfatta, innefatta, inkludera – alla koncept som talar om hur vi ser på vårt arbete för och med våra kunder. Comprends bildspråk genomsyras av människorna på Comprend och berättelser från vår vardag.


Här jobbar jag tillsammans med Carl-Magnus och nedan pratar mina kollegor Sara och Bodil om garanterat viktiga saker.


Nytt namn men verksamheten är som sagt inte ny, den har funnits i drygt 15 år, först som en digital avdelning på Hallvarsson & Halvarsson och sedan 2012 som ett separat varumärke. Med namnbytet börjar en ny spännande resa. Välkommen att hänga med!