Trendspaning om Employer Branding på Google Sverige den 27 maj

maj 12, 2014 | Uncategorized


Mingle, talks and movements. Det är det som utlovas på Employer Branding Movers & Shakers, mötesplatsen för HR cheferna, ledarna och experterna med ansvar och passion för employer branding, som jag och några branschkollegor initierade 2013.

Den 27 maj är det dags igen, för en helkväll med mingel, rappa intervjuer och nyfikna samtal, och denna gång på ett av Sveriges mest mytomspunna kontor – Google.

Sedan premiären våren 2013 har vi funderat på vad vi ska göra härnäst. Samtidigt har behovet för en plats att söka ny kunskap ihop och dela med sig under avslappnade former ökat. Employer branding området är under stor press i takt med att både kommunikationslandskapet och jakten på talangerna förändras och intensifieras. Vi ser t.ex. att den enskilda medarbetarens varumärke blir allt viktigare i employer branding arbetet och att nya digitala förutsättningar avgör allt mer, två områden där många söker svar. Den 27 maj diskuterar vi utvalda trender som vi ser kommer får allt större betydelse för våra arbetsgivarvarumärken.

Vi träffar bl.a. Claes Eriksson, Industry Manager på Google, Katarina Berg, VP HR Spotify och Anna Dyhre, författare och rådgivare inom employer branding och fler spännande inbjudna gäster som hjälper oss att spana.

Kvällen är för inbjudna gäster. Mer information om eventet hittar du här.

Sneak peek från Employer Branding Movers & Shakers 2013

David Scialpi, rådgivare och bl.a. grundare av Employer Branding Revolution i London diskuterade varför en revolution inom kommunikation generellt och employer branding i synnerhet är nödvändig.

Davide Scialpi

Cheferna på UniversumCoreworkersPotentialpark och Talent Talk delade för första gången en scen ihop och delade med sig av sina intryck och idéer från mer över 40 års samlad erfarenhet.

EB Movers panel

Ledare och experter inom employer branding och rekrytering minglade friskt på Audi Forum i Stockholm.

Vill du delta på eventet den 27 maj? Läs mer här.