Nya krafter, uppfräschad hemsida och ny blogg

aug 14, 2013 | Uncategorized

Ny period, nya tag, nya krafter. Idag rullar jag även upp ridån för en uppfräschad webb, tillsammans med nya idéer och en ny ambition för bloggen. Du kommer kunna läsa mer om saker jag (och förhoppningsvis du) gillar, om varumärken, talangfrågor, digitala möjligheter och entreprenörskap.

Idén och förhoppningen är kortare men oftare inlägg snarare än tvärtom. Bland annat om hur bilder och design dominerar våra varumärken, mina intryck, erfarenheter och slutsatser inom employer branding och tankar om jakten på talanger i ett ständigt uppkopplat samhälle. Ett och annat inlägg om vardagens slit och privilegier som ledare och entreprenör lär det bli. Nästa inlägg blir till exempel en tillbakablick på mina första dagar på Geveo.

Vill du dela med dig tillbaka är du alltid välkommen, ingen är så bra att man inte behöva bolla utmaningar och möjligheter. Åtminstone inte jag. Vi kan väl dela lite energi, funderingar och idéer?

För min del kommer höstens vardag domineras av att utveckla webbföretaget Geveo, göra den bästa SIME HR Summit som kan göras, vara produktiv, bidra där jag kan med det jag har, må bra – ha roligt! Och det blir mer kaffe, lite nya kreativa intressen och som alltid – en massa bilder från mobilkameran. Full fart kort och gott.

De senaste veckorna får däremot visualiseras av den här bilden, tagen hemma hos en släkting nyligen. Jag har nämligen, säkert precis som du, bunkrat upp med mycket energi i sommar. För om våren var intensiv och spännande så lär hösten bli helt galen!

Och kom gärna förbi vårt kontor vid Karlaplan för en spontan kaffe vet jag, och berätta om hur spännande din höst blir. Är det nu du ska byta jobb, starta företag, sätta igång drömprojektet, flytta bort, lära dig koda?

Oavsett, pls. share och lycka till!