Ny bok om framtidens gigekonomi

sep 15, 2016 | Arbetsliv, Entreprenörskap

Tidigt i höst släpps en ny bok med 120 idéer om framtidens arbetsliv. I boken ”If you Dig it Gig it” utforskar grundaren till Ditt Professionella Rykte, Per Frykman, och entreprenören Kristina Närman möjligheterna med den snabbväxande så kallade gigekonomin. I en värld där allt fler väljer att arbeta med tillfälliga ”gig” istället för heltidsanställningar väntas sättet hur vi arbetar och gör affärer på transformeras helt. Utöver egna spaningar är sex personer intervjuade i boken. Jag är glad och tacksam över att vara en av dessa och i intervjun ger jag mina idéer och perspektiv på den spännande utvecklingen mot ett nytt arbetsliv. Här får du en teaser till boken och hur du beställer ditt eget exemplar.  

Så här beskriver författarna boken, som är på engelska.

The opportunities to create the professional life you want have never been greater. Digitalization has enabled working whenever you want, from wherever you want with whoever you want. It doesn’t matter if your niche is small, today you can reach your tribe globally. More and more professionals choose to take on temporary “gigs” instead of full time employment. Gig:ers have the world as their playing field, changing the game of work. 

Det här kan du förvänta dig av boken. 

This is not a how-to-do-book. Instead we want to show the endless possibilities the gig economy offers. We want to give you thoughts and ideas on how your future professional life can be. The book contains 120 ideas on the gig economy and future professional life. We’ve also interviewed four thought leaders on the gig economy who offer their perspective on this exciting times.

Läs mer om boken, vilka sex personer som intervjuats och vad Ola Ahlvarsson, serieentreprenör och grundare av Sime, säger i bokens förord – på bokens webbplats. Där kan du också beställa ditt eget exemplar.